Koncerti in prireditve z videom Ivanšek bodo obeleženi na visokem profesionalnem nivoju. V video snemanje prireditev in koncertov zato vključujemo:
Snemanje koncertov, raznih prireditev, športnih tekem…
Snemanje od začetka do zaključka uradnega dela v HD* obliki
Snemanje do pet (5) profesionalnih snemalcev

CENA VIDEO STORITEV:
1 kamera…………150,00 EUR
2 kameri………….350,00 EUR
3 kamere…………550,00 EUR
4 kamere…………700,00 EUR
5 kamer…………..800,00 EUR

Snemanje športnih tekem (1 kamera)………….50,00 EUR

-Primer posnetka koncerta Citrarskega orkestra Brežice TUKAJ

Odlično je vedeti: Ob video storitvi katera zajema vsaj 3 kamere na vašem koncertu ali katerikoli drugi prireditvi, je v ceno všteto brezplačno predvajanje in s tem promocija vašega dogodka ali dela na televiziji TV Sponka.

video iv

Naj bodo vaši dogodki zaznamovani na poseben in profesionalen način. V Video storitvah Ivanšek zagotavljamo strokovne, zanesljive predvsem pa vrhunske video izdelke, ki bodo ohranjali vaš dogodek v lep spomin za večno. Ob naročilu naših storitev vam bomo hranili izvode posnetkov v naši bazi video posnetkov v namen varnosti v kolikor se vam zapisi skozi čas poškodujejo, se po nesreči založijo, izgubijo ali kaj podobnega. Tudi požar je že uničil posnetke, ki smo jih v video Ivanšek nato obnovili. Zajemamo vse vrste snemanj in še posebej smo specializirani za vse vrste porok. Poročna snemanja izvajamo po najvišjih standardih in normativih, primerni pa smo tudi za vse tipe prostorov. Poroka posneta v našem aranžmaju bo posebna in vsebinsko popolno zajeta.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij ...

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "OK" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri