Lepo pozdravljeni na spletni strani Video storitev Ivanšek.

 

Vabimo vas, da prebrskate po spletni strani ter spoznate njihove storitve. V kolikor boste potrebovali vrhunsko snemalno ekipo boste tako spoznali, da ste na pravem naslovu. Video Ivanšek deluje na področju video posnetkov v vseh sodobnih formatih zapisovanja. V svoji ponudbi nudijo predvsem profesionalnost, kakovost, natančnost in konkurenčnost. Video Ivanšek je še posebej specializirana ekipa za poroke, kjer niso dovoljene napake, saj le tako mladoporočenca večkrat obujata spomine na svoj poseben dan-poročni dan. Posebnost snemalne tehnike Videa Ivanšek je predvsem v nazornih kotih snemanja, različnost efektov, izbira in urejanje najlepših detajlov vsakega dogodka, prehodi posnetkov ter montaža s profesionalno računalniško opremo s katero vse posnetke svečanih trenutkov v video Ivanšek dokončno uredijo in zmontirajo.

Robert Ivanšek, vodja snemalne ekipe katerega volja za profesionalno snemanje je neizmerljiva in želja po odličnih posnetkih neustavljiva, z vsakim novim dnem išče še boljše in lepše rešitve. Delu je predan z vso odgovornostjo in resnostjo, s svojimi izkušnjami in dolgoletnimi snemanji pa svojim strankam vedno tudi brezplačno svetuje.

Zagotovite si, da bodo vaši dragoceni trenutki ujeti tako kot morajo biti.

 

Za vsa vprašanja so vam vedno na voljo

KAJ PRAVIJO DRUGI O VIDEO STORITVAH IVANŠEK

TEJA&IGOR

Teja_IgorNa začetku sva bila v dvomih ali najeti snemalca poroke ali ne, vendar sva se po premisleku odločila, da na spominih tega dne ne bova varčevala.
1. in edina izbira je bil Video Ivanšek, ker sva po pregledu posnetkov na Youtubu videla, da iščeva točno to – ekipo, ki ve zakaj je takrat tam in ki naredi spomin tak, da ob gledanju posnetka vedno znova in znova podoživljaš vse kar se je takrat dogajalo. Vedela sva, da bova v roke dobila čudovit video in sva ga izjemno težko čakala. Bila sva tako navdušena, da sva prosila, če lahko video še malo podaljšajo in sveda so nama ustregli. Poročena sva 4 mesece, video pa sva pogledala zagotovo že 15-krat, kolikokrat sva videla spot niti ne veva. 🙂 Prijetno presenečena sva bila nad gostoljubnostjo, ko sva se prišla za snemanje šele dogovarjati – Ivanškovi te sprejmejo kot bi se poznali že od nekdaj, pri njih se počutiš res dobrodošlega. 2 uri ali še več, pri njih mineta kot bi mignil. 🙂
Vsakomur, ki mu je poročni dan pomemben in se ga iz srca veseli, resnično priporočava ekipo Video Ivanšek, ker v tem primeru zagotovo ni možnosti, da bi bili razočarani. Zagotavljava pa, da bodo pri ogledu videa tekle solze sreče in da se bodo ponovno porajala čustva, ki so bila v vas Tisti dan!

Hvala vam še enkrat!

Najin_video_video_ivansek

SODELOVANJE

Video Ivanšek sodeluje z GOLD TV, kjer predstavljajo najrazličnejše posnetke ki jih pripravjajo.  Video Ivanšek se ob tej priložnosti tudi zahvaljuje GOLD TV za korektno in prijetno sodelovanje. GOLD TV je na voljo gledalcem po celotni Sloveniji, vse podrobnejše informacije pa si preberite s klikom na logotip …

 

OBIŠČITE NAŠ YOU TUBE KANAL

Na You tube kanalu si lahko ogledate različne krajše in daljše video posnetke, ki so jih posneli v Video storitvah Ivanšek. Na voljo so na ogled tudi atraktivni posnetki iz zraka, ki jih opravljajo v njihovi produkciji. Snemanje iz zraka se v Video Ivanšek uporablja tudi na snemanju porok. Vabljeni k ogledu!

kanal

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij ...

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "OK" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri