KRATKI VIDEO SPOTI IZ POROK

KAJ PRAVIJO O VIDEO STORITVAH IVANŠEK MLADOPOROČENCI?

preberi_vec


 

 SNEMANJE POROKE (Celodnevno snemanje 750€)


Poročni dan je prav gotovo poseben dan. Je prelomnica življenske poti in ustvarjanje novega življenskega sloga v duhu svoje družine. Dan poročnih sanj, kjer solze v očeh, pesem, radost, veselje in smeh napolnijo srce in obogatijo pot življenja. Snemanje poroke v Video-Ivanšek prav zato jemljemo z vso mero odgovornosti in resnosti, saj se zavedamo, da je priložnost samo ena kadar sprejmemo povabilo za snemanje poroke. Tako nevesta kakor ženin si želita imeti posneto poroko popolno, ker si bosta le tako z veseljem vedno obujala spomine na svoj poročni dan. V video-Ivanšek zato veliko časa namenimo pripravam snemanja posamezne poroke, ujetju vseh najlepših trenutkov in detajlov, ter se na koncu z vso mero posvetimo še urejanju in montaži posnetkov. Poroko vedno in povsod posnamemo ter posnetke uredimo do najboljše popolnosti.
Izkušenost snemalca je zaradi neponovljivosti vašega dogodka toliko bolj pomembna, saj video ustvarjen s stilom, humorjem in naravnim pristopom ujame duh poročnega dne. Snemalec mora imeti smisel, izkušnje in domišljijo da realnost naredi še bolj sanjsko kot je že.
Naša prisotnost na snemanju poroke je skoraj neopazna, saj se zlijemo odlično ujamemo tako z okolico kakor tudi z gosti na poroki. Trenutki z nami pa so spontani, duhoviti in tudi zabavni. Lahko nam resnično zaupate, da so naši posnetki takšni kakršne si želi vsaka nevesta in vsak ženin.


1. Povzetek poroke po meniju:                                                2. Povzetek  celodnevnega snemanje:
-kratek video spot celotnega dogajanja na poroki                                      -odhod ženina iz rojstnega kraja
-snemanje pri ženinu                                                                                             -prihod po nevesto
-snemanje pri nevesti                                                                                            -civilna poroka
-civilna poroka                                                                                                         -cerkvena poroka
-spot med slikanjem                                                                                               -zabava
-cerkvena poroka
-prihod v gostišče
-otvoritveni ples
-govor, maškare, torta, podvezica in šopek
-zaključek (po dogovoru)

3. Storitev zajema:
-snemanje v HD tehniki
-obdelava in montaža posnetka (možni tudi vaši predlogi glasbe ter slik za podlago)
-pripadajoči 3 x DVD in 1 x BLU – RAY DVD
-na zunanji disk po želji lahko prejmete še 1 x DVD in 1 x BLU-RAY + spot
-poroka se zaradi varnosti v kolikor pride do poškodb na vaših CD-jih ali česa drugega shrani še v naš arhiv.

4. V dodatni ponudbi tudi:
-V ponudbi 2 kameri ali več..
-Snemanje iz zraka

CENIK SNEMANJA POROKE V VIDEO IVANŠEK:

  • 750€ (Celodnevno snemanje poroke)

    Točno ceno za vašo poroko je težko napovedati brez skupnega pogovora, zato vam svetujemo, da si vzamete čas za predhodni telefonski pogovor.  Mnogo efektnih storitev, ki so za poročni dan izjemne so na voljo v Video Ivanšek zato vas vabimo, da nas pokličete ali obiščete, kjer vam bomo lahko predstavili tudi osebno naše dosedanje delo na podlagi katerega se bosta prepričala tako bodoči ženin kakor nevesta v strokovnost in kvaliteto naših storitev. Na podlagi vaših želja in obsega storitev vam bomo lahko tako izstavili do evra natančno ponudbo.

Ni lepšega kot dinamično urejeni poročni posnetki, ki vas bodo iz prihodnosti vračali v preteklost in katerega boste v prihodnosti sami ali z naslednjimi generacijami gledali ter si vedno znova in znova podoživljali poročni dan.

 Če smo vas z našo ponudbo prepričali smo veseli, kajti verjemite, ne bomo vas razočarali!

 

Video Ivanšek v sodelovanju z Gold TV lahko predstavi vašo poroko v kolikor bi tudi vi tako želeli širši javnosti preko njihove TV mreže.


 

SPECIALIZIRANI ZA SNEMANJE POROK

video iv

Komentarji