Snemanje porok v Video Ivanšek jemljemo z vso mero odgovornosti in resnosti. Zavedamo se, da je dan kakršen je poroka eden največjih prelomnic v življenju vseh nas. Zato smo v Video-Ivanšek še posebej specializirani za snemanje porok. Za snemanje porok nudimo vso sodobno snemalno tehniko kakor tudi najzmoglivejše računalniške programe za urejanje posnetkov v najboljši sliki. Montaža posnetkov, domislic, shema in sam potek posnete poroke vas bodo prepričale, da smo v tem poslu izvrstni in delu popolnoma predani. Za nami je veliko posnetih porok in drugih svečanih dogodkov zato nam pravih izkušenj ne manjka. Privoščite si, da bo tudi vaša poroka posneta tako, da si jo boste vedno z veseljem znova in znova pogledali. Zakaj izbrati Video storitve Ivanšek? Ker vemo, kako se najlepši trenutki ujamejo.

Če želite izvedeti kaj pravijo o storitva Ivanšek mladoporočenci pa si preberite  TUKAJ

Nekaj slik mladoporočencev. Več pa si lahko ogledate v GALERIJI.

Naj bo poroka resnično vajin dan in dan katerega se bosta vedno z veseljem spominjala. Naj vas na vajin poročni dan vežejo lepi spomini in obujanje le teh s pomočjo profesionalnega in tehnično dovršenega video zapisa. Ekipa prijetnih, sproščenih in profesionalnih snemalcev v Video Ivanšek zagotovi le najboljše za vajin dan, da se boste vedno radi vračali k obujanju spominov na poročni dan. Vabljeni k ogledu naših že posnetih porok, prebiranju komentarjev mladoporočencev in vabljeni, da nas poiščete na družabnem omrežju facebook.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij ...

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "OK" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri