ATRAKTIVNI POSNETKI IZ ZRAKA

Vaši dogodki bodo z video storitvami Ivanšek poslej še boljši, lepši, atraktivnejši, zanimivejši ter vizualnejši. Ena večjih novosti v Video storitvah Ivanšek je namreč spektakularno snemanje in slikanje iz zraka, tako imenovane ptičje perspektive. Skozi cel čas svojim strankam v video Ivanšek nudijo vso najsodobnejšo tehnično podporo s katero naredijo vrhunske in atraktivne video posnetke ter ostale kadre, z novo opremo pa so še izboljšali ter strankam ponudili še širši spekter zajetja snemanja dogodka. Snemanje iz zraka ter fotografiranje z dvema multikopterjema sedaj nudijo v svojih storitvah s katerimi omogočajo izjemne fotogravske in video posnetke.

                    MULTIKOPTER:

MultikopterSnemanje in slikanje iz zraka zajema:

-Vertikalne posnetke s spusti iz zraka
-Sledenje iz zraka ter Ptičji preleti
-Navpični pogledi in snemanje težko dostopnih mest

V kakšne namene se uporabljajo posnetki iz zraka:

-Pri poročnih snemanjih
-Reportaže, sejmi, športni dogodki
-Vse vrste promocijskih spotov
-Informativni in predstavitveni posnetki
-Praznovanja na prostem in glasbeni videospoti

>>NAJNOVEJŠI POSNETKI VIDEA IVANŠEK

SNEMANJE RAZNOVRSTNIH DOGODKOV IZ ZRAKA

SPEKTAKULARNI POSNETKI IZ ZRAKA

V Video storitvah Ivanšek vam sedaj nudijo vrsto najatraktivnejših posnetkov s katerimi vsak vaš dogodek kakršne koli vrste ujamejo v najlepših in najspektakularnejših trenutkih. Pokličite in se prepričajte v izjemno ponudbo.

video ivSnemanje iz zraka vizualno in efektno obogati skorajda vsak video izdelek. So dogodki ob katerih pa vsekakor privrejo posnetki iz zraka še bolj do izraza. A ne glede na to vam v video storitvah Ivanšek nudimo snemanje iz zraka ter fotografiranje iz tako imenovane ptičje perspektive po konkurenčnih cenah ob katerih jamčimo kvaliteto video posnetkov.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij ...

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "OK" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri