REKLAME-PREDSTAVITVENI SPOTI

(Predstavite se na način, ki je učinkovit na trgu)

ZAKAJ REKLAME-VIDEO PRODUKCIJA?

Video je danes najbolj učinkovita in atraktivna oblika predstavljanja izdelkov, ponudbe storitev, predstavljanja panog, podjetij, ki hkrati predstavlja verodostojnost ter podobo vsebine. V Video storitvah Ivanšek vam nudimo reklamno produkcijo predstavitve vašega podjetja, izdelkov in vseh ostalih točk na visoko kvalitetnem nivoju, ki vas bodo učinkovito predstavljali na trgu. Reklame, predstavitvene video spote, napovednike in druge oblike produkcije za vas posname in pripravi odlična snemalna ekipa. Poleg stroškov, ki spremljajo vsako podjetje pri uveljavljanju na trgu, ki zajemajo tudi promocijske videospote podjetij je potrebno omeniti, da si vsako podjetje ne zmore privoščiti visokih stroškov oglaševanja na trgu. Zato vam v Video Ivanšek na podlagi predhodno pripravljenih posnetkov v vašem podjetju oblikujemo ugodnejše a ravno tako učinkovite video produkcijske reklame. S produkcijo Videa Ivanšek bo vaše podjetje, dejavnost ali izdelek dobilo vizualno, zvočno in grafično učinkovito podobo na trgu.

GRAD PODSREDA Z OKOLICO

Predstavitveni spot Gradu Podsreda in njeno okolico je posnela ekipa Video Ivanšek. Spoznajte ta prelep predel Slovenije, ki so ga v preteklosti še posebej zaznamovali gradovi o katerih danes več ni veliko sledi in spoznajte Grad, ki se je prebil skozi ta dolga stoletja. Grad Podsreda je eden od najlepših gradov na Slovenskem s pomembno kulturno spomeniško vrednoto. Vabljeni k ogledu reklamnega videospota.

povprasevanje_ivansek

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij ...

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "OK" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri