V video storitve Ivanšek smo prejeli komentar mladoporočencev, katerega smo bili priznamo zelo veseli, saj smo veseli le takrat, ko ste vi zadovoljni. Hvala Teji in Igorju!

Komentar mladoporočencev;

kuza_pazi_poroka

Jaz sem bil tudi na tej poroki, HOV!

Na začetku sva bila v dvomih ali najeti snemalca poroke ali ne, vendar sva se po premisleku odločila, da na spominih tega dne ne bova varčevala. Prva in edina izbira je bil Video Ivanšek, ker sva po pregledu posnetkov na Youtubu videla, da iščeva točno to – ekipo, ki ve zakaj je takrat tam in, ki naredi spomin tak, da ob gledanju posnetka vedno znova in znova podoživljaš vse kar se je takrat dogajalo. Vedela sva, da bova v roke dobila čudovit video in sva ga izjemno težko čakala. Bila sva tako navdušena, da sva prosila, če lahko video še malo podaljšajo in sveda so nama ustregli. Poročena sva 4 mesece, video pa sva pogledala zagotovo že 15-krat, kolikokrat pa sva videla spot niti ne veva. 🙂 Prijetno presenečena sva bila nad gostoljubnostjo, ko sva se prišla za snemanje šele dogovarjati – Ivanškovi te sprejmejo kot bi se poznali že od nekdaj, pri njih se počutiš res dobrodošlega. 2 uri ali še več, pri njih mineta kot bi mignil. 🙂
Vsakomur, ki mu je poročni dan pomemben in se ga iz srca veseli, resnično priporočava ekipo Video Ivanšek, ker v tem primeru zagotovo ni možnosti, da bi bili razočarani. Zagotavljava pa, da bodo pri ogledu videa tekle solze sreče in da se bodo ponovno porajala čustva, ki so bila v vas Tisti dan!

Hvala vam še enkrat!

Teja & Igor

Komentarji

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij ...

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "OK" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri